Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Daniel Menšík, IČ 76633667 se sídlem Ostrava - Moravská Ostrava, Střední 1831/1, PSČ 70200 v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), zpracovává následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • další informace uvedené v poptávkovém formuláři (např. text poptávky)

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je provozovatel tohoto webu, Daniel Menšík, IČ 76633667 se sídlem Ostrava - Moravská Ostrava, Střední 1831/1, PSČ 70200. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Důvody ke zpracování osobních údajů

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro bezproblémové používání webových stránek, možnost odeslání dotazu prostřednictvím webových stránek, pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 3 let od prvního zpracování těchto osobních údajů, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Kontaktní informace a zpětvzetí souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@housepro.cz nebo dopisu na adresu sídla Správce.

House Pro

Daniel Menšík

Praha - pobočka
Jeremiášova 1493/18a, Praha, Stodůlky
Tel: 605 566 355

Brno - pobočka
Podnásepní 375/1, Brno, Trnitá
Tel: 734 232 688

Ostrava - pobočka
Střední 1831/1, Ostrava, Moravská Ostrava
Tel: 776 102 175

Bezplatná tel. infolinka: 800 888 802

E-mail:
housepro@email.cz
Web:
www.housepro.cz
IČ:
76633667

Rychlý kontakt

Vaše jméno:
Vaše e-mailová adresa:
Váš telefon:
Váš vzkaz:
Informace o zpracování osobních údajů